Mikä Ihmeen Sivistys_kansi_pieni
Uusi julkaisu: Mikä ihmeen sivistys?
Kirjoittajina Eero Ojanen ja Timo Jantunen

tulevat kurssit

Liity Kriittisen korkeakoulun sähköpostilistalle tästä.

Etsitkö näitä?
Kirjoittajakoulu,
Puhujakoulu,
Filosofisen praktiikan koulutus

Tervetuloa FILO ry:n kesätapahtumaan Kriittiselle 11.-12.6.!

Ohjelmassa on mm. ajankohtaista asiaa filosofian opetuksen uudistamisesta lukioissa. Uudistuksista kertomassa Eero Salmenkivi ja Tuukka Tomperi. Osioon on opettajille vapaa pääsy. Muutoin kutsumme osallistujia liittymään yhdistyksen jäseniksi.

Hannu Juuso johdattaa filosofiaa lapsille toimintaan. Päivissä paljon työpajoja ja lapsille avoin iltapäivä sunnuntaina. Ohjelma löytyy tapahtumasivulta: Tervetuloa Filon kesätapahtumaan!

Tervetuloa Filon kesätapahtumaan!

kesäkuu 11, 2016, 10:00am - kesäkuu 12, 2016, 4:30pm

Albertinkatu 27

Tervetuloa Filo – Filosofiaa lapsille, nuorille ja yhteisöille ry:n kesätapahtumaan 11-12.6 Helsinkiin. Filon kesätapahtuman ohjelma: LAUANTAI 11.6 10:00-10:45 Tervetulopuhe ja aamukahvit, Fil...