Hakeminen Tietokirjoittajakouluun

Oppilaat Tietokirjoittajakouluun valitaan hakemusten perusteella. Kouluun valitaan enintään 12 opiskelijaa. Lähetä Kriittisen korkeakoulun toimistolle kirjeitse teksti, jossa vastaat seuraaviin kysymyksiin:

Mistä sait kuulla Kriittisen korkeakoulun Tietokirjoittajakoulusta?
Minkä ikäinen olet?
Mitä teet työksesi tai opiskelet?
Oletko opiskellut kirjoittamista jo aiemmin? Jos, missä?
Oletko julkaissut jo jotain? Jos, mitä?

Miksi haet Tietokirjoittajakouluun?

Liitä hakemukseesi tietokirjasi synopsis. Jos sinulla on jo osittain tai kokonaan valmis tietokirjan käsikirjoitus, liitä hakemukseesi enintään 10 sivun tekstinäyte.

Muista laittaa hakemukseesi yhteystietosi.

Hakuaika on perjantaihin 3.5.2019 kello 16.00 asti. 3.5. postileimalla saapuvat hakemukset hyväksytään. Valinnat tehdään juhannukseen mennessä. Tulokset ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse. Tuloksia voi kysyä myös puhelimitse koulun toimistolta. Hakemuksia ei palauteta eikä niitten tekstinäytteistä anneta palautetta. Muista siis säilyttää kopiot teksteistä itselläsi! Koulutus alkaa syyskuun puolivälissä.

Lukuvuonna 2019-2020 koulutuksen hinta on 475 euroa lukukaudelta (950 euroa/ lukuvuosi).

Lähetä hakemus postitse osoitteella: Kriittinen korkeakoulu, Albertinkatu 27 a B 12, 00180 Helsinki, kuoreen merkintä ”Tietokirjoittajakoulu 2019 – 2020”.