Filosofia

FILOSOFIAN KLASSIKOITA -SEMINAARI
tiistaisin klo 17 – 18.30, 19.1. alkaen,
Kriittisellä korkeakoululla, Albertinkatu 27 a B 12

Seminaarissa tarkastellaan olemassaolon ongelmia mannermaisessa nykyfilosofiassa. Filosofian klassikoita toteutetaan keskustelevana lukuseminaarina.

Kevään 2016 teemana on filosofia ja taide. Seminaarissa keskitytään lukemaan erilaisia aiheeseen liittyviä lyhyitä tekstejä viimeisen sadan vuoden ajalta, mannermaisesta filosofiasta ja sen liepeiltä.

Vetäjänä on FL, tutkija Miika Luoto.

Tule rohkeasti mukaan!

Hinta 100 euroa / 12 kertaa.

Ilmoittautuminen 11.1. mennessä Kriittisen korkeakoulun toimistolle. Peruutukset voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli peruutus tulee myöhemmin peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Seminaari järjestetään yhteistyössä OK-Opintokeskuksen kanssa.

Syksy 2015

FILOSOFIAN KLASSIKOITA -SEMINAARI
tiistaisin klo 17 – 18.30, 15.9. alkaen,
Kriittisellä korkeakoululla, Albertinkatu 27 a B 12

Syksyn 2015 teemana on filosofia ja taide. Seminaarissa keskitytään lukemaan erilaisia aiheeseen liittyviä lyhyitä tekstejä viimeisen sadan vuoden ajalta, mannermaisesta filosofiasta ja sen liepeiltä.

Vetäjänä on FL, tutkija Miika Luoto.

Tule rohkeasti mukaan!

Hinta 100 euroa / 12 kertaa.

Ilmoittautuminen 8.9. mennessä Kriittisen korkeakoulun toimistolle.
Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Seminaari järjestetään yhteistyössä OK-Opintokeskuksen kanssa.

SOKRAATTINEN DIALOGI

Seuraava viikonloppu: 28.-29.9.2015

Lisätietoja.

MIKSI USKONNOT EIVÄT HÄVINNEETKÄÄN?

Keskiviikkoisin 30.9-11.11.2015 klo 17-19,
Albertinkatu 27 a B 12
Syysloma 14.10.

Kiinnostaako filosofinen keskustelu ajankohtaisista ja maailmankuvan perustaa muodostavista aiheista? Katso lisätietoja täältä.

opintokeskus_logo

Opettajat