Fokusointi – avoin esittelytilaisuus

Fokusointi I kuva

Oletko kaivannut syvempää yhteyttä itseesi tai läheisiin ihmisiin, innostusta ja inspiraatiota, viisautta työtehtävissä tai vaikeissa valintatilanteissa? Oletko väsynyt kuuntelemaan, kuinka mielesi täyttyy negatiivisista, itseäsi tai toista alas painavista ajatuksista tai sanoista? Nämä ovat esimerkkejä tilanteista, joissa oma kehosi voi auttaa sinua löytämään uudenlaista viisautta, joka johtaa tasapainoisempaan, oman näköiseen elämään.

Kriittinen korkeakoulu järjestää kursseja fokusoinnista, kehon kuuntelun menetelmästä, jossa opit kuuntelemaan kehollisia ns. merkitystuntemuksia, jotka kantavat sekä mennyttä että nykyhetkeä ja avautuvat tulevaan. Tässä avoimessa esittelytilaisuudessa saat muutaman harjoituksen ja keskustelun kautta tuntumaa siitä, miten voit luoda uudenlaisen yhteyden kehoosi ja sen viisauteen.

Fokusoinnin perusteet I- ja II-kurssien avulla opit käyttämään taitoja sekä yksin että toisen kanssa.

Järjestämme esittelytilaisuuksia Kriittisellä korkeakoululla, osoitteessa Albertinkatu 27 a B 12, Helsinki. Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Seuraavat tilaisuudet pidetään

Torstaina 1.8.2019 klo 18-20 Kriittisellä korkeakoululla (Albertinkatu 27 a B 12)

Tervetuloa!

Lisää kurssista Fokusoinnin perustaidot I.
Lisää kurssista Fokusoinnin perustaidot II.

Esittelytilaisuuden pitää kurssien opettaja, sertifioitu fokusointiohjaaja Maria Hakasalo.