Paletti

Kriittisen korkeakoulun Paletti koostuu kolmesta kuvataidekurssista ja muista kuvan tekemiseen keskittyvistä toimintamuodoista. Kurssit ja tapahtumat muodostavat sisällöllisesti toinen toistaan tukevan ja kattavan jokaisen omaa kuvallista ilmaisua palvelevan kokonaisuuden.

Yksittäisille kursseille on mahdollista osallistua osallistumatta koko kokonaisuuteen.

paletti

Paletin kevätlukukausi 2017 koostuu seuraavista osa-alueista

Kuvataidekoulu maanantaipäivisin
Itsenäisen kuvan tekemisen ryhmä neljänä keskiviikkoiltana
Ruumiinkuvia-kurssi seitsemänä keskiviikkoiltana
Näyttelykierros muutamana viikonloppuajankohtana
Torstaiateljé – mahdollisuus käyttää Kriittisen korkeakoulun tiloja itsenäiseen työskentelyyn torstaipäivisin
Elävän mallin piirustusklubi neljänä keskiviikkona 18.1.-19.4.

Paletin hinta: 550 euroa
(n. 5% vähemmän kuin osakokonaisuuksien yhteenlaskettu hinta.)
Paletin laajuus: 124 oppituntia + itsenäinen työskentely.
Ilmoittautuminen Kriittisen korkeakoulun toimistolle (info@kriittinenkorkeakoulu.fi, 0405525959) viimeistään 19.12.2016. Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, ilmoittautumisajan jälkeen perimme 50 % osallistumismaksusta.

Jos haluat tutustua ja osallistua erillisille kursseille, katso kurssien tiedot yksittäisten kurssien sivuilta:

Näyttelykierros

Järjestämme muutaman kerran vuodessa ohjatun näyttelykierroksen. Vieraillaan yhdessä Helsingin gallerioissa ja museoissa, minkä jälkeen kokoonnutaan kahvikupposelle Kriittiselle korkeakoululle. Tarkoituksena on herättää luontevaa keskustelua omista kokemuksista. Ei edellytä taiteen tuntemusta, kiinnostus riittää. Ryhmän vetäjinä vuoroin kuvataiteilijat Elina Aho ja Heli Heikkinen. Kierroksista tiedotetaan kurssilaisille tarkemmin.

Torstaiateljé

Paletin kurssien osallistujat saavat käyttää Kriittisen korkeakoulun tiloja omaan kuvalliseen työskentelyynsä torstaisin klo 10-16. Ateljéhen voi ilmoittautua aina kutakin torstaita edeltävän maanantain aikana sähköpostitse tai puhelimitse. Syyskausi 2016 päättyy 8.12.2016 ja kevätkausi alkaa 19.1.2017.

harmaa takki ja kallio

Paletin kurssit

KUVATAIDEKOULU

Kevät 2017:  9.1.2017 alkaen maanantaisin klo 10.30-14.30, Kriittisellä korkeakoululla, Albertinkatu 27, Helsinki.
Hinta: 240,-

Opettajana taidemaalari Heli Heikkinen. Lisätietoa.

ITSENÄISEN TEKEMISEN KUVATAIDERYHMÄ

Keväällä 2017 Itsenäisen tekemisen kuvataideryhmä kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin 4.1.-3.5.2017 klo 17-19, Kriittisellä korkeakoululla, Albertinkatu 27. Hinta: 160,-.

Työpaja on tarkoitettu maalausta, piirustusta ja muita kuvataiteen aloja harrastaville. Opettajana taidemaalari Heli Heikkinen. Lisätietoa.

RUUMIINKUVIA
Seitsemänä keskiviikkoiltana 25.1.-26.4.2017, Kriittisellä korkeakoululla, Albertinkatu 27. Hinta: 160,-

Kurssilla tarkoituksena on löytää tekemisen, havaitsemisen ja piirtämisen/jäljenjättämisen rikkautta, vapautta sekä iloa – kannustavassa, keskustelevassa ja kokeellisessa ilmapiirissä. Opettajana kuvataiteilija Elina Aho.

ELÄVÄN MALLIN PIIRUSTUS -KLUBI

Elävän mallin piirustus -klubi kokoontuu neljänä keskiviikkoiltana klo 17-20: 18.1., 15.2., 15.3. ja 19.4.2017. Kriittisellä korkeakoululla, Albertinkatu 27. Hinta: 40,-

Kurssiemme lisäksi voit kysyä tarjousta Kuvataidetyöpajasta kaveriporukallesi, seurallesi, tai yrityksesti tyky-päivään. Lisätietoja toimistoltamme: info@kriittinenkorkeakoulu.fi, (09) 684 0010 (ma-to klo 12-14), tai taiteilija Heli Heikkiseltä: heli.heikkinen(at)heliheikkinen.com, 050-5478590.

Lyhytkurssit

Näyttelyitä

Uutisia yhteisnäyttely Kirjasto 10:ssä 20-31.10.2014

Aiempia kursseja ja luentoja