Puhujakoulu

 

”Todella antoisa kurssi — ei pelkästään puhumisen taidon kannalta, vaan myös itsetutkiskelun, kehonkielen ja uusien ystävien takia. Mahtavaa! Todella tärkeä taito nykymaailman hälyn keskellä.”

— Fredrik Rahka, kustannustoimen johtaja

Kriittisen korkeakoulun järjestämä Puhujakoulu on Suomen laajin ammatillisesti täydentävä puheviestinnän, vuorovaikutustaitojen ja retoriikan koulutusohjelma. Sen kokeneina opettajina toimivat aihealueen arvostetut asiantuntijat FM Severi Hämäri ja VTM Markus Neuvonen.

Lataa opetusohjelman kevät-syksy 2018 esite ja ohjelma (pdf) tästä.

Kurssin omat kotisivut ja blogi: http://puhujakoulu.wordpress.com

 

Puhujakoulu kevät – syksy 2018

Lukuvuoden kesto: 3.2.2018 – 28.10.2018

Opetuspaikka: Kulttuurikeskus Sähinä (Heikkiläntie 10, Helsinki)

Kurssi sisältää:

Hinta: Yhteensä 1700 € (sis. 2 x lukukausimaksu 850€, joka on mahdollista myös maksaa erissä)

Muista selvittää työnantajaltasi (tai yrittäjänä ELY-keskukselta) voidaanko Puhujakoulu katsoa osin tai kokonaan ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi. Esimerkiksi asiantuntija-, esimies-, henkilöstö- ja viestintätehtävissä toimivat ovat toisinaan voineet osallistua Puhujakouluun joko osittain tai kokonaan työnantajansa kustantamana.

 

Kurssille ilmoittautuminen:

Sitova ilmoittautuminen 15. 1. 2018 mennessä. Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, tai kevätlukukauden ollessa kyseessä 20. 7. 2018. Mikäli perut myöhemmin, peritään n. puolet (400€) lukukausimaksusta.

Huom! Kurssille mahtuu max 12 henkeä, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli halukkaita on paljon, on mahdollista järjestää myös toinen ryhmä.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu: info@kriittinenkorkeakoulu.fi | 040 552 5959 (ma-to klo 12-14)

Yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

RGB -web versio keskikokoinen