Topiikat – argumentaatiokurssi

Viikonloppukurssi loppukeväästä 2020
Tarkempi aika, paikka ja hinta ilmoitetaan myöhemmin

Meillä kaikilla on tyypillisiä tapoja ilmaista itseämme ja joskus nämä saattavat muodostaa loukun: vakuutamme itsemme, mutta entä muut? Topiikoiden avulla löydät nopeasti ja helposti uusia perusteita, joilla selventää asiaa, ja motivoit niin kollegoita, työntekijöitä kuin yhteistyökumppaneita. Opit käyttämään sellaisia retorisia argumentteja, jotka kutkuttavat heidän tapojaan ajatella.

Topiikat on työkalu, jolla rikastat argumentointia.

Työpajassa tutustutaan lyhyesti argumentaation ja motivoinnin teoriaan sekä tehdään harjoituksia, joilla työkalu tulee tutuksi. Kriittisen korkeakoulun Puhujakoulun vastaava opettaja Severi Hämäri on tunnettu käytännönläheisistä kursseistaan ja hänen opetusmenetelmänsä ovat saaneet laajasti kiitosta.

Koulutus on avoin kaikille. Erityisesti se soveltuu työssään viestintää käyttäville, viestinnän ammattilaisille ja asiantuntijatyötä tekeville. Lisäksi opiskelijat voivat hakea tukea koulutuksesta opinnäytetöiden argumentin kehittämiseen. Kurssi kestää viikonlopun, jonka aikana käydään luentoja, ryhmä ja yksilötehtäviä. Lisäksi kurssiin kuuluu ennakkotehtävä.

Opettajana toimii Kriittisen korkeakoulun Puhujakoulun vastaava opettaja Severi Hämäri (FM).

Maksimi osallistujamäärä 16 henkeä

Kirjallisuus: