Kirjoita elämästäsi tarina

Verkkokurssi

14.9.2020–25.4.2021 (joululoma 21.12.2020–3.1.2021)

Jokaisen elämässä on aihetta tarinaksi. Yhä useampi haluaa kirjoittaa tarinansa muistiin itselleen tai jälkipolville. Haluaisitko sinä kirjoittaa oman tarinasi?

Tämä verkkokurssi antaa eväät kirjoittaa elämästäsi tarinan. Saat käyttöösi tukun muistelemisen keinoja ja kirjoittamisen menetelmiä. Kannustava ohjaus auttaa kirjoittamisen alkuun ja rohkaisee jatkamaan tarinan loppuun.

Hinta 480 e

Kurssin sisältöä

Kurssin ohjelma noudattelee elämänkulkua. Paneudumme tehokkaiden muistelemisen, kertomisen ja kirjoittamisen keinojen avulla yhteen elämänvaiheeseen kerrallaan. Syntymäajankohdan maailmasta ja lapsuudenkodista alkaen kirjoitamme kavereista ja leikeistä, kouluista ja harrastuksista, lapsuuden lopusta ja nuoruudesta, opiskeluista ja aikuistumisesta, aikuisen elämästä, perheestä, työstä ja vapaa-ajasta.

Opetus- ja opiskelumenetelmät

Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opiskeluna. Kurssin omilla sivuilla on tarvittava oppimateriaali ja runsaasti virikkeitä muistelemisen ja kirjoittamisen avuksi. Kahden viikon välein palautat kirjoituksesi verkkokurssille, jossa saat palautetta kurssin ohjaajilta. Vain ohjaajat näkevät kirjoituksesi, ellet itse lähetä niitä muiden opiskelijoiden luettavaksi yhteisessä keskustelussa.

Kurssin ohjaajat

Riikka Takala
Timo Montonen

Kurssin on käsikirjoittanut kirjailija, filosofian maisteri Timo Montonen, joka toimii kurssin ohjaajana yhdessä kirjailija, dramaturgi Riikka Takalan kanssa. Heillä on vankka kokemus elämäntarinan kirjoittamisen opettamisesta. Oheislukemistoksi suositellaan Timo Montosen opaskirjaa Kirjoita tarinasi (Otava 2008) tai Kirjoita elämäntarinasi (BoD 2015).

Ilmoittautuminen viimeistään 1.9.2020 Kriittisen korkeakoulun toimistoon s-postitse info@kriittinenkorkeakoulu.fi

Yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa