Traditionaalisen tantran kurssi

la-su 13.-14.2.2016,
kello 11.30-15.00
Benessä, osoitteessa Bulevardi 15, Helsinki
Hinta: 70 euroa

Tervetuloa tutkimaan tantran filosofiaa! Kurssilla on tarkoitus perehtyä tantriseen maailmankuvaan sellaisena kuin se välittyy suoraan tantramestareilta. Koulukuntien jaottelu ja muu akateeminen tarkastelu on tarkoitus pitää sivuosassa ja keskittyä niihin asioihin, joista
kirjallista aineistoa ei juuri ole.

Joogan harjoituksen taustalla vaikuttavaa rikasta traditiota valottaa Miska Käppi joogakoulu Shaktasta. Miska on opiskellut lukuisien traditionaalisten opettajien ohjauksessa ympäri maailmaa. Hän on käyttänyt suuren osan elämästään veda-tutkimukseen ja on asiantuntija traditionaalisessa joogamenetelmässä. Hän pitää myös suomalaista perinnettä todella suuressa arvossa. Miska vietti lähes vuosikymmenen Intiassa opiskellen henkilökohtaisesti lukemattomien jooga- ja meditaatiomestareiden kanssa. Opintoja on kertynyt koko skaalalta aina Varanasin Sanskrit-yliopiston rehtorin Dr. Vagish Shastrin yksityistunneista keskusteluihin vaeltavien pyhien miesten kanssa. Tutkimus ei ole rajoittunut vain Etelä-Aasiaan vaan syvä kiinnostus muinaisen Egyptin kulttuuriin on myös ollut aina läsnä. Miska onkin vuosien varrella toiminut oppaana muun muassa Kairossa, Gizassa sekä Luxorissa.

24_crop

Lisätietoja tantrasta ja kurssin opettajasta:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tantra
http://shakta.fi/miska/

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 4.2.2016. Kurssi-ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 4.2. saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet (50 %) kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.