Puhujakoulu

”Todella antoisa kurssi — ei pelkästään puhumisen taidon kannalta, vaan myös itsetutkiskelun, kehonkielen ja uusien ystävien takia. Mahtavaa! Todella tärkeä taito nykymaailman hälyn keskellä.”

— Fredrik Rahka, kustannustoimen johtaja

Kriittisen korkeakoulun järjestämä Puhujakoulu on Suomen laajin ammatillisesti täydentävä puheviestinnän, vuorovaikutustaitojen ja retoriikan koulutusohjelma. Sen kokeneina opettajina toimivat aihealueen arvostetut asiantuntijat FM Severi HämäriVTM Markus Neuvonen sekä vierailevat asiantuntijat.

Lue opetuksen alustava aikataulu täältä!

Kurssin omat kotisivut ja blogi: http://puhujakoulu.wordpress.com

Opetuspaikka: Kulttuurikeskus Sähinä (Heikkiläntie 10, Helsinki).

Opetuksessa käytetään isoa opetustilaa, jossa turvavälien pitäminen on mahdollista. Epidemiatilanteen niin vaatiessa opetus siirretään kokonaan etäopetukseksi.

Kurssi sisältää:

Hinta: Yhteensä 1800 € (sis. 2 x lukukausimaksu 900€, joka on mahdollista myös maksaa erissä)

Muista selvittää työnantajaltasi (tai yrittäjänä ELY-keskukselta) voidaanko Puhujakoulu katsoa osin tai kokonaan ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi. Esimerkiksi asiantuntija-, esimies-, henkilöstö- ja viestintätehtävissä toimivat ovat toisinaan voineet osallistua Puhujakouluun joko osittain tai kokonaan työnantajansa kustantamana.

Huom! Kurssille mahtuu max 16 henkeä, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli halukkaita on paljon, on mahdollista järjestää myös toinen ryhmä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu: info@kriittinenkorkeakoulu.fi | 040 552 5959 (ma-to klo 12-14) viimeistään 2.9.2020.

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Sen jälkeen peruutuksesta veloitetaan puolet lukukausimaksusta (450 euroa).

Yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

RGB -web versio keskikokoinen