Syvällinen itsetuntemus –ryhmä

Psykologi ja uskontotieteilijä Tony Dunderfelt on kehittänyt uuden holistisen ihmiskäsityksen, jossa ihmisenä kehittyminen nähdään fyysisenä, sosiaalisena, psykologisena ja henkisenä kokonaisuutena. Tämän ns. Aureettisen psykologian perusteita käydään läpi Tonyn uudessa kirjassa Valoisaksi – Henkisen psykologian opas (Viisas elämä, 2017).

Tony Dunderfelt on perehtynyt yli 30 vuoden ajan sekä länsimaiseen tiedekäsitykseen, psykologian eri koulukuntiin ja maailman eri esoteerisiin ja uskonnollisiin perinteisiin. Hän on yksi Suomen luetuimmista tietokirjailijoista, suosittu luennoitsija ja tuttu televisiosta ja käytännön terapiatyötä ja työyhteisövalmennusta tekevä psykologian ammattilainen.

Tony Dunderfelt

Tony Dunderfelt

”Syvällinen itsetuntemus” kurssilla perehdytään mm. seuraaviin teemoihin:
• Itsetuntemus osana ihmisen elämänkulkua
• Ihmisen persoonallisuuden ja ydinminän ymmärtäminen
• Tietoisuuden tasot – alitajunta ja ”ylitajunta”
• Tunteiden ja emootioiden merkitys
• Oman elämä merkityksen löytäminen ja tavoitteleminen
• Avaimet mielen hyvinvoinnin kehittämiseen arjessa

”Syvällisen itsetuntemuksen” kurssi perustuu Tony Dunderfeltin alustuksiin, yhteisiin keskusteluihin, itsetuntemuksen käytännön harjoituksiin ja kotitehtäviin. Kurssin aikana tutustutaan käytännössä erilaisiin harjoitusmenetelmiin, kuten meditaatioon, rentoutukseen, mielikuvatyöskentelyyn ja oman tahdon harjoittamiseen.

Ajankohta: Kolmena maanantai-iltana 28.1., 11.2. ja 25.2.2019 kello 18-21
Kriittisellä korkeakoululla, osoitteessa Albertinkatu 27 a B 12
Hinta: 25 euroa / ilta, yhteensä 75 euroa.

Tervetuloa ilmoittautumaan yhteen tai useampaan iltaan! Ilmoittautuminen Kriittisen korkeakoulun toimistolle: info@kriittinenkorkeakoulu.fi, 040 552 5959.

Yhteistyössä Opintokeskus Sivis.