LEINO-kesäseminaari

Oletko löytänyt sen elämän, joka on sinua varten, vai haetko vielä omaa suuntaasi? Kaipaatko lisää työkaluja saavuttaaksesi elämällesi asettamasi päämäärät? Jos haluat kartuttaa elämäntaidon työkalupakkiasi, osallistu Filosofian Akatemian ja Kriittisen korkeakoulun lennokkaaseen LEINO – Kesäseminaariin kesäkuun alussa!

Filosofian Akatemia järjestää yhteistyössä Kriittisen korkeakoulun kanssa kesällä 2012:

LEINO-kesäseminaari
2.6.2012 klo 12-18 Helsingissä, Albertinkatu 27 A 6 / Bene

LEINO-kesäseminaarin tämänvuotinen teema on “Elämäntaito”. Seminaari on lennokas, innostava ja aurinkoinen kesätilaisuus, jossa saat uusia ajatuksia ja työkaluja omannäköisesi elämän rakentamiseen. Elämyksellisessä seminaarissa käsitellään monipuolisesti hyvinvointiin ja oman elämän haltuunottoon liittyviä kysymyksiä.

Seminaari on ratkaisukeskeinen. Se koostuu tiiviistä luentojaksoista ja osallistavista työpajaosuuksista. Luennoilta saat uusinta tietoa psykologisen aja filosofisen tutkimuksen eturintamalta. Työpajaosiot puolestaan jalkauttavat elämääsi konkreettisia työkaluja, joiden avulla löydät uraauurtavia näkökulmia oman elämäsi keskuskysymyksiin.

Seminaarin kouluttajina toimivat Filosofian Akatemian tutkijat ja kouluttajat, VTM Frank Martela, VTM Karoliina Jarenko ja FT Lauri Järvilehto.

Seminaarista sanottua:
“Kiitos upeasta seminaarista! Tästä sai paljon hyviä eväitä tulevaisuutta
varten.”
“Ylitti odotukseni.”
“Lämmin ilmapiiri, sympaattiset esiintyjät.”
“Todella selkeä, inspiroiva ajatuksia herättävä seminaari.”
“Syvällistä tietoa hyvin käytännönläheisesti.”
“Innostava ja motivoiva työkalupakki.”

Seminaarissa käsitellään muun muassa seuraavia kysymyksiä:
-Mitä elämäntaito oikeastaan on?
-Miten löydät kutsumuksesi?
-Miten kamppaat lannistavan ajatuksen?
-Miten valjastat luonteenvahvuutesi palvelemaan päämääriäsi?
-Miten opit asennoitumaan oikein omaan elämääsi?
-Mihin suuntaat elämäsi?

Seminaarin tieteellisenä perustana ovat seuraavat teoriat: Martin Seligmanin hyvinvointiteoria, Charles Sanders Peircen pragmaattinen toiminnanteoria, William Jamesin pragmaattinen psykologia, C.I. Lewisin tietoteoria, Mihaly Csikszentmihalyin flow-teoria, Martin Seligmanin positiivinen psykologia, George Millerin työmuistitutkimukset, Timo Järvilehdon systeeminen psykologia, Esa Saarisen ja Raimo P. Hämäläisen systeemiälyteoria, viimeaikaiset neurotieteen muistamista ja tarkkaavaisuutta koskevat tutkimustulokset sekä Filosofian Akatemian harjoittama hyvinvointia ja ajattelua koskeva akateeminen tutkimus.

Ilmoittaudu 31.5.2012 mennessä osoitteeseen info(at)kriittinenkorkeakoulu.fi

Seminaarin hinta on €40,-

Lisätietoja:
info(at)kriittinenkorkeakoulu.fi
www.filosofianakatemia.fi