Muotokuva nyt -viikonloppukurssi

Kriittisellä korkeakoululla (Albertinkatu 27)
La-su 31.8.-1.9.2019 klo 10-15 Huom: päivämäärä muuttunut!
Hinta: 100 euroa

Kuva:Elina Aho-Brennan, 2015

Muotokuva nyt- kurssilla tutustutaan muotokuvapiirustuksen ja –maalauksen genreen kokeellisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Kurssin tavoitteena on mahdollistaa havainnon tutkiminen sekä oman henkilökohtaisen kädenjäljen vahvistaminen.

Kurssilla on elävä malli. Elävä malli mahdollistaa havainnon kolmiulotteisuuden ja syvyyden tutkimisen eri tavoin kuin valokuvasta työskentelemällä. Toisena päivänä malli on nainen ja toisena mies. Molemmat ovat esittävän taiteen ammattilaisia. Tutkimme kurssilla muun muassa komposition, kokoluokan ja eri jäljenjättämisen tapojen vaikutusta teoksen emotionaaliseen lataukseen.

Yksilöllisen opetuksen vuoksi kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille aloittelijoista kokeneisiin. Kurssilla voi työskennellä niin piirtäen kuin maalaten (vesiliukoiset tekniikat). Opettajana toimii kuvataiteilija, taiteen maisteri Elina Aho-Brennan (www.elinaaho.com, aho.elina@gmail.com).

Ilmoittautuminen 19.8.2019 mennessä Kriittisen korkeakoulun toimistolle (info@kriittinenkorkeakoulu.fi / 040 552 5959). Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Sen jälkeen peruutuksesta peritään puolet kurssimaksusta.

Yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. 

RGB -web versio keskikokoinen