Neuvottelu- ja dialogitaidot

La-su 21.-22.3.2020 11-17:30
Sähinä, Heikkiläntie 10

Vastakkainasettelu on vitsaus, joka vaivaa aikaamme. Toisaalta vanha sanonta sanoo, että kompromissi jättää kaikki tyytymättömiksi.  Miten voisimme kiistelyn ja oman intressin mustasukkaisen suojelemisen sijaan päästä aidosti yhdessä eteenpäin ja löytää ratkaisuja, joilla on kauskantoiset vaikutukset.

Neuvottelu- ja dialogitaidot -kurssilla oppii sekä teoriaa että käytännön harjoitteilla neuvottelemisen lainalaisuuksia sekä menetelmiä muuttaa vastakkainasettelu tilanteeksi, jossa etsitään yhteistä päämäärää. Kurssilla opitaan mm. miten rakennetaan luottamusta ja avataan keskusteluyhteys soveltaen keskustelumenetelmiä, kuten Sitran kehittämää Erätauko-menetelmää, sekä miten ratkaisukeskeinen neuvottelutilanne valmistellaan.

Kurssi on avoin kaikille, mutta erityisesti siitä on hyötyä hallinnollisissä tehtävissä, asiantuntijatyössä, myynnissä, viestinnässä sekä muutoin vuorovaikutustyötä tekeville, sekä monien alojen opiskelijoille. Vuorovaikutustaidot ovat tämän päivän työelämässä lähes välttämättömiä.

Kurssi sisältää kaksi kontaktiopetuspäivää. Opetus on keskustelevaa ja lähtee osallistujien omista tarpeista ja kokemuksista  liikkeelle. Kontaktipäivien aikana käydään luentoja, ryhmä ja yksilötehtäviä. Lisäksi kurssiin kuuluu ennakkotehtävä.

Opettajana toimii Erätauko-fasilitaattori, kouluttaja ja -mentori, Kriittisen korkeakoulun Puhujakoulun vastaava opettaja Severi Hämäri (FM).

Hinta 300 €
(Tarjous: Topiikat -argumentaatiokurssin kanssa yhteishintaan 450 €)
Muista selvittää työnantajaltasi (tai yrittäjänä ELY-keskukselta) voidaanko kurssi katsoa ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi.

Maksimi osallistujamäärä 12 henkeä

Ilmoittautuminen Kriittisen korkeakoulun toimistolle (info@kriittinenkorkeakoulu.fi | 040 552 5959) 11.3.2020 mennessä. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, sen jälkeen peruutuksesta veloitetaan puolet kurssimaksusta.

Kirjallisuus: