Puhekerho

Noin kerran kuussa alkaen syyskuussa 2019
Tarkempi aika, paikka ja hinta ilmoitetaan myöhemmin

Opintopiirissä harjoitellaan esiintymistä yleisön edessä ja hiotaan taitoja sekä testataan luottamuksellisessa ilmapiirissä puheita, joita on tarkoitus pitää myöhemmin. Erityisesti Puhujakoulun käyneet opiskelijat ovat toivoneet mahdollisuutta jatkaa harjoittelua puhumisen parissa. Mahdollisuutta syventää taitoja tarpeiden mukaan.

Koulutus on avoin kaikille, mutta parhaiten opintopiiristä hyötyvät he, jotka suhtautuvat intohimoisesti julkiseen puhumiseen, ja he jotka puhuvat ammatikseen. Alustavat opinnot tekevät osallistumisesta mielekkäämpää (esim. Puhetaidon intensiivikurssi).

Opintopiirissä osallistujat esittävät ennalta valmistamiaan puheita sekä antavat toisilleen rakentavaa palautetta hyvässä hengessä. He sitoutuvat luottamuksellisuuteen, jolloin tilaisuuksissa voidaan harjoitella esimerkiksi töihin liittyviä puheita. Opintopiiri kokoontuu kerran kuussa kullekin kerralle sovitun pituiseksi ajaksi niin, että halukkaat ehtivät esittää ja saamaan palautteen puheistaan. Puheet myös videoidaan, jotta osallistujat voivat itse arvioida esityksensä. Opintopiiri on itseohjautuva, osallistujat hoitavat käytännön järjestelyt tapaamisten aikana.

Opintopiiristä vastaa Kriittisen korkeakoulun Puhujakoulun vastaava opettaja Severi Hämäri (FM).

Kirjallisuutta