Topiikat – argumentaatio haltuun

La-su 18.-19.4. 11-17:30
Sähinä, Heikkiläntie 10

Meillä kaikilla on tyypillisiä tapoja ilmaista itseämme ja joskus nämä saattavat muodostaa loukun: vakuutamme itsemme, mutta entä muut? Topiikoiden avulla löydät nopeasti ja helposti uusia perusteita, joilla selventää asiaa, ja motivoit niin kollegoita, työntekijöitä kuin yhteistyökumppaneita. Opit käyttämään sellaisia retorisia argumentteja, jotka kutkuttavat heidän tapojaan ajatella.

Topiikat on työkalu, jolla rikastat argumentointia.

Työpajassa tutustutaan lyhyesti argumentaation ja motivoinnin teoriaan sekä tehdään harjoituksia, joilla työkalu tulee tutuksi. Kriittisen korkeakoulun Puhujakoulun vastaava opettaja Severi Hämäri on tunnettu käytännönläheisistä kursseistaan ja hänen opetusmenetelmänsä ovat saaneet laajasti kiitosta.

Koulutus on avoin kaikille. Erityisesti se soveltuu tutkijoille, asiantuntijoille, esihenkilöille, toimittajille sekä kakille muille työssään runsaasti viestiville. Lisäksi opiskelijat voivat hakea tukea koulutuksesta opinnäytetöiden argumentin kehittämiseen. Kurssi kestää viikonlopun, jonka aikana käydään luentoja, ryhmä ja yksilötehtäviä. Lisäksi kurssiin kuuluu ennakkotehtävä.

Opettajana toimii Kriittisen korkeakoulun Puhujakoulun vastaava opettaja Severi Hämäri (FM).

Maksimi osallistujamäärä 12 henkeä

Hinta 250€
(Tarjous: Neuvottelu- ja dialogitaidot -kurssin kanssa yhteishintaan 450 €)
Muista selvittää työnantajaltasi (tai yrittäjänä ELY-keskukselta) voidaanko kurssi katsoa ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi.

Maksimi osallistujamäärä 12 henkeä

Ilmoittautuminen Kriittisen korkeakoulun toimistolle (info@kriittinenkorkeakoulu.fi | 040 552 5959) 8.4.2020 mennessä. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, sen jälkeen peruutuksesta veloitetaan puolet kurssimaksusta.

Kirjallisuus: